Skagen Beton - Aalborg afdelingen

Vores nyeste afdeling ligger på Klarupvej 98 i 9270 Klarup - kun ni kilometer fra Aalborg centrum. Skagen Beton Aalborg afdelingen åbnede i 2006, og afdelingen har lige siden været en stærk del af vores samlede produktion. Fabrikken er topmoderne og optimeret til at lave de bedste beton-, cement- og stenløsninger til vores kunder. Hos Skagen Beton Aalborg producerer vi en del af de elementer, som du finder i vores e-handel.

”Det er en sand fornøjelse at lede i sådanne omgivelser som de her. Vores afdeling her i Klarup er åbnet med en kæmpestor erfaring om, hvilke løsninger det er, der fungerer på en fabrik. Skagen Beton er en gammel virksomhed, så alle fejlene er blevet lavet igennem tiden. Fejl bliver man klogere af. Derfor vidste vi, hvilke styrker vores fabrik her i Klarup skulle have, da den blev etableret. Vi har skabt en afdeling, hvor vores fantastiske medarbejdere kan gå på arbejde hver dag og skabe kvalitet til vores kunder, og så er det bare sjovt at lede.”

  • Afdelingsleder, Skagen Beton Aalborg

I vores e-handel kan du handle kvalitetsprodukter, der er produceret på vores fabrikker rundt omkring i Nordjylland. Se blandt andet vores kvalitetsudvalg af lecablokke og brosten.

I Skagen Beton Aalborg afdelingen sætter vi en ære i at kunne hjælpe vores kunder mod det perfekte resultat. Find vores kontaktinformationer her på siden.

1-10 dages levering

Fra din levering lander her på fabrikken til du har dine varer, går der 1-10 dage alt afhængig af dine ønsker ordren. Vi er stolte af at kunne være en sikker og effektiv leverandør for vores kunder. Vi leverer selv vores varer i hele Danmark via eget vognmandsselskab. Læs mere her.

Hos Skagen Beton Aalborg ligger vi et godt fundament for dine byggeprojekter. 

 

Klarupvej 98
9270 Klarup
Tlf: 9831 8188
Fax: 9831 8154
E-mail: pep@skagenbeton.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 07:00 - 15:45
Fredag: 07:00 - 15:00
Lørdag: Lukket