Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er ingen varer

Belægningssten til enhver form for belægning

Her på denne side kan du finde vores store sortiment af forskellige belægningssten til enhver type belægning. Vi forhandler blandt andet fliser, kantblokke, støttemure og trappetrin samt fliser til industribelægninger.

Af belægningssten forhandler vi blandt andet Hollændersten, Holmegårdssten og Kabella-sten.

Køb sten til din nye belægning hos os

Vi tilbyder levering med egne lastbiler inden for 1-5 hverdage til kunder i hele landet. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 98 44 17 55 eller ved at skrive til e-mail skagenbeton@skagenbeton.dk, hvis du har nogle spørgsmål. 

Underkategorier

 • Fliser
  Havefliser fra Skagen Cementstøberis webshop Skagen Cementstøberis webshop har et stort udvalg af havefliser, der kan leveres i hele landet, men kun på brofaste ø'er. Vores havefliser rækker over blandt andet standardfliser, frilagte fliser, Skawlux, Square Line og Gl. Skagen Kvadrat, så der er alt til indkørsler og gangarealer. Vi har spændende havefliser til mange formål Standardfliser består af almindeligt beton, men er lavet af søsten, der er stærkere end bakkesten. Disse havefliser fås i mange farver og mål, hvor især 40 x 80 og 60 x 60 for tiden er populære. Fliserne er gennemfarvede og har fasede kanter. Frilagte fliser er også af beton, men med en overflade, der er belagt med småsten, hvilket giver et udenlandsk udseende samt et særlig spil, som bryder med almindelige havefliser. Skawlux er moderne havefliser med en overflade med skifer/skiferpræg, som giver et godt look og er mere eksklusivt. De fås i forskellige farver og tykkelser, men 40 x 80 er særligt populært. Square Line har hjørner, der er skåret skråt så der kan ligge mindre sten imellem. Disse havefliser har et eksklusivt og moderne udtryk, og der er mulighed for at kombinere farverne. De har kun en størrelse og tykkelse, der blandt andet passer til indkørsler og gangarealer. Gl. Skagen Kvadrat fås med slørrede kanter og skarpe kanter i alle varianter. De har også en overflade med skifer/skiferpræg med spil i overfladen. Disse havefliser åbner for mange spændende kombinationer, og de består af en stor flise på 28 x 28 og en mindre flise på 14 x 14. Ring til os eller brug webshoppen til at bestille havefliser Du kan bestille havefliser her i vores webshop, men du er altid velkommen til at kontakte os hos Skagen Cementstøberi. Du kan ringe på telefon 98 44 17 55 eller skrive til skagenbeton@skagenbeton.dk.
 • Belægningsten
  Belægningssten som Kabella, Hollændersten og Holmegårdssten Skagen Cementstøberis webshop har et større udvalg af belægningssten. Vi kan levere belægningssten i hele landet, men kun på brofaste ø'er. Vi har sten som blandt andet Kabella, Hollændersten og Holmegårdssten. Der er mange muligheder med vores belægningssten Hollændersten er standardsten med fasede kanter, og disse belægningssten fås i farverne grå, sort og rød. De benyttes primært til gangarealer, men de kan også bruges til indkørsler på grund af størrelsen, som er 10 x 20 cm. Kabella er sekskantede belægningssten, som er 6 cm tykke. Ideen er at komme væk fra det firkantede look, der ofte ses. De kan især benyttes til indkørsler og gangarealer. De fås i farverne sort, grå og rød, og der er mulighed for at kombinere farverne på belægningsstenene. Holmegårdssten bliver også kaldt for Herregårdssten, og de er 6 cm tykke, således de kan benyttes til indkørsler. Størrelsen er 14 x 21 cm, og disse belægningssten kan fås i mange forskellige farver, som passer til alle huse og omgivelser. Slåede Herregårdssten med skiferpræg og skarpkantede Herregårdssten med skiferpræg kan samlet kaldes for Holmegårdssten version 2. Alle disse belægningssten passer til blandt andet terrasser, gangarealer og indkørsler. Bestil belægningssten eller ring for at få flere oplysninger Du kan bestille belægningssten i vores webshop, og har du spørgsmål til vores sten eller til teknikken i webshoppen, kan du kontakte os hos Skagen Cementstøberi. Du kan ringe til os på telefon 98 44 17 55, eller du kan skrive til os på skagenbeton@skagenbeton.dk.
 • Industribelægninger
 • Kantblokke
 • Støttemure
  Materialer til opbygning af støttemur Skal du bygge en støttemur, finder du her vores store udvalg af de forskellige materialer, der kan anvendes til opbygningen. Vi forhandler blandt andet plantesten og planteparket samt både faset, skarpkantet og slåede kantblokke. Køb materialer til din støttemur hos os Vores virksomhed udspringer fra Skagen, med afdelinger flere steder i det nordjyske, men vi leverer varer til kunder i hele landet hovedsageligt med vores egne lastbiler. Leveringen foregår typisk inden for 1-5 hverdage, så du kan få dine varer hurtigst muligt. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til bestilling, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 98 44 17 55 eller e-mail skagenbeton@skagenbeton.dk. 
 • Trappetrin
 • Stakitpæle
  Stakitpæle
 • Tilbehør
  Tilbehør til belægningssten og havefliser

Afdelinger
Nyhedsbrev