Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er 18 varer.
Belægningsten

Belægningssten som Kabella, Hollændersten og Holmegårdssten

Skagen Cementstøberis webshop har et større udvalg af belægningssten. Vi kan levere belægningssten i hele landet, men kun på brofaste ø'er. Vi har sten som blandt andet Kabella, Hollændersten og Holmegårdssten.

Der er mange muligheder med vores belægningssten

Hollændersten er standardsten med fasede kanter, og disse belægningssten fås i farverne grå, sort og rød. De benyttes primært til gangarealer, men de kan også bruges til indkørsler på grund af størrelsen, som er 10 x 20 cm.

Kabella er sekskantede belægningssten, som er 6 cm tykke. Ideen er at komme væk fra det firkantede look, der ofte ses. De kan især benyttes til indkørsler og gangarealer. De fås i farverne sort, grå og rød, og der er mulighed for at kombinere farverne på belægningsstenene.

Holmegårdssten bliver også kaldt for Herregårdssten, og de er 6 cm tykke, således de kan benyttes til indkørsler. Størrelsen er 14 x 21 cm, og disse belægningssten kan fås i mange forskellige farver, som passer til alle huse og omgivelser.

Slåede Herregårdssten med skiferpræg og skarpkantede Herregårdssten med skiferpræg kan samlet kaldes for Holmegårdssten version 2. Alle disse belægningssten passer til blandt andet terrasser, gangarealer og indkørsler.

Bestil belægningssten eller ring for at få flere oplysninger

Du kan bestille belægningssten i vores webshop, og har du spørgsmål til vores sten eller til teknikken i webshoppen, kan du kontakte os hos Skagen Cementstøberi. Du kan ringe til os på telefon 98 44 17 55, eller du kan skrive til os på skagenbeton@skagenbeton.dk.

Underkategorier

 • Holmegårdssten 14x21x6cm
  Holmegårdssten med og uden skiferpræg sælges online Skagen Cementstøberis webshop har et bredt udvalg af Holmegårdssten til forskellige former for belægning. Holmegårdssten bliver også kaldt for Herregårdssten, og vi leverer disse belægningssten i hele landet, det vil sige til fastlandet og til brofaste adresser. Du modtager dine varer inden for 1-5 hverdage. Vores Holmegårdssten er velegnede til indkørsler Holmegårdssten er 6 cm tykke, og det gør dem ganske velegnede til indkørsler og gangarealer. Vores belægningsstenene leveres i størrelsen 14 x 21 cm. Der er med andre ord tale om gode og solide sten, der kan holde i mange år, og som du ikke bliver træt af at kigge på. Du kan vælge imellem faset Holmegårdssten eller sten med skiferpræg. De kan leveres i mange forskellige farver, og derfor passer de til alle huse i alle slags omgivelser. Grå, Sort og Gråmix er ganske populært blandt mange husejere. Du kan vælge slåede eller skarpkantede Holmegårdssten Vi tilbyder endvidere slåede Holmegårdssten med skiferpræg og skarpkantede Holmegårdssten med skiferpræg. Vi kalder dem selv for Holmegårdssten version 2. Disse sten passer til blandt andet terrasser, gangarealer, havegange, indkørsler og parkeringsarealer. Det er nemt og enkelt at bestille sten i vores webshop, men du kan kontakte os hos Skagen Cementstøberi, hvis du alligevel oplever tekniske problemer undervejs, eller hvis du har spørgsmål til vores sten. Du kan altid ringe til os på telefon 98 44 17 55, men du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail, som er skagenbeton@skagenbeton.dk.
 • Gl. Skagen Kvadrat
  Gl. Skagen Kvadrat 28x28 & 14x14
 • Hollændersten
  Hollændersten til indkørsler og stier forhandles Her på denne side kan du finde vores udvalg af hollændersten, som eksempelvis kan bruges til indkørsler, stier med mere. Vores udvalg dækker over hollændersten i henholdsvis sort, grå og rød og findes i størrelsen 10 x 20 x 6 centimeter. Køb hollændersten online hos os Køber du dine hollændersten online hos os, leverer vi hovedsageligt med egne lastbiler inden for 1-5 hverdage, uanset hvor i landet du er bosat. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice ved at ringe på telefon 98 44 17 55 eller ved at skrive til e-mail skagenbeton@skagenbeton.dk. 
 • Kabella
  Kabella

Afdelinger
Nyhedsbrev