Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er 24 varer.
Holmegårdssten 14x21x6cm

Holmegårdssten med og uden skiferpræg sælges online

Skagen Cementstøberis webshop har et bredt udvalg af Holmegårdssten til forskellige former for belægning. Holmegårdssten bliver også kaldt for Herregårdssten, og vi leverer disse belægningssten i hele landet, det vil sige til fastlandet og til brofaste adresser. Du modtager dine varer inden for 1-5 hverdage.

Vores Holmegårdssten er velegnede til indkørsler

Holmegårdssten er 6 cm tykke, og det gør dem ganske velegnede til indkørsler og gangarealer. Vores belægningsstenene leveres i størrelsen 14 x 21 cm. Der er med andre ord tale om gode og solide sten, der kan holde i mange år, og som du ikke bliver træt af at kigge på.

Du kan vælge imellem faset Holmegårdssten eller sten med skiferpræg. De kan leveres i mange forskellige farver, og derfor passer de til alle huse i alle slags omgivelser. Grå, Sort og Gråmix er ganske populært blandt mange husejere.

Du kan vælge slåede eller skarpkantede Holmegårdssten

Vi tilbyder endvidere slåede Holmegårdssten med skiferpræg og skarpkantede Holmegårdssten med skiferpræg. Vi kalder dem selv for Holmegårdssten version 2. Disse sten passer til blandt andet terrasser, gangarealer, havegange, indkørsler og parkeringsarealer.

Det er nemt og enkelt at bestille sten i vores webshop, men du kan kontakte os hos Skagen Cementstøberi, hvis du alligevel oplever tekniske problemer undervejs, eller hvis du har spørgsmål til vores sten. Du kan altid ringe til os på telefon 98 44 17 55, men du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail, som er skagenbeton@skagenbeton.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis

Afdelinger
Nyhedsbrev