Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er 55 varer.
Fliser

Havefliser fra Skagen Cementstøberis webshop

Skagen Cementstøberis webshop har et stort udvalg af havefliser, der kan leveres i hele landet, men kun på brofaste ø'er. Vores havefliser rækker over blandt andet standardfliser, frilagte fliser, Skawlux, Square Line og Gl. Skagen Kvadrat, så der er alt til indkørsler og gangarealer.

Vi har spændende havefliser til mange formål

Standardfliser består af almindeligt beton, men er lavet af søsten, der er stærkere end bakkesten. Disse havefliser fås i mange farver og mål, hvor især 40 x 80 og 60 x 60 for tiden er populære. Fliserne er gennemfarvede og har fasede kanter.

Frilagte fliser er også af beton, men med en overflade, der er belagt med småsten, hvilket giver et udenlandsk udseende samt et særlig spil, som bryder med almindelige havefliser.

Skawlux er moderne havefliser med en overflade med skifer/skiferpræg, som giver et godt look og er mere eksklusivt. De fås i forskellige farver og tykkelser, men 40 x 80 er særligt populært.

Square Line har hjørner, der er skåret skråt så der kan ligge mindre sten imellem. Disse havefliser har et eksklusivt og moderne udtryk, og der er mulighed for at kombinere farverne. De har kun en størrelse og tykkelse, der blandt andet passer til indkørsler og gangarealer.

Gl. Skagen Kvadrat fås med slørrede kanter og skarpe kanter i alle varianter. De har også en overflade med skifer/skiferpræg med spil i overfladen. Disse havefliser åbner for mange spændende kombinationer, og de består af en stor flise på 28 x 28 og en mindre flise på 14 x 14.

Ring til os eller brug webshoppen til at bestille havefliser

Du kan bestille havefliser her i vores webshop, men du er altid velkommen til at kontakte os hos Skagen Cementstøberi. Du kan ringe på telefon 98 44 17 55 eller skrive til skagenbeton@skagenbeton.dk.

Underkategorier

  • Standardfliser
  • Skawlux
  • Circle-Line - NYHED -
    Circle-Line er vores nyeste serie af fliser, som har et utal af kombinationsmuligeder rent farvemæssigt. Flisen fås i både hvid, grå og sort - med en cirkel i enten hvid, grå, rød eller sort. Circle-Line giver et rigtig flot mønster både på store og små flader.Flisen er ideel til både indkørsel og terrasse. Der bruges både 4 fliser og 4 cirkler til en m2. - Her bestiller du i kvadratmeter og får dermed automatisk 4 af hver tilstendt pr. enhed.
  • Harlekin
  • Square Line
  • Frilagte fliser

Varer sidevis

Varer sidevis

Afdelinger
Nyhedsbrev