Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er 17 varer.

Bigbags med granitskærver, søsten, stabilgrus og meget mere

Hos Skagen Cementstøberi forhandler vi et stort udvalg af bigbags med forskellige materialer, herunder blandt andet granitskærver, stabilgrus, støbemix, stenmel og søsten til fordelagtige priser. Så skal der lægges nye granitskærver i indkørslen, eller skal der bruges en stor mængde mørtel, kan du med fordel købe det hos os.

Køb bigbags med hurtig levering hos os

Vi tilbyder levering af bigbags til kunder i hele landet, og vores varer bliver leveret hovedsageligt af egne lastbiler inden for 1-5 hverdage. Har du brug for hjælp til din bestilling eller nogle spørgsmål, kan du enten ringe til kundeservice på telefon 98 44 17 55 eller skrive til e-mail skagenbeton@skagenbeton.dk

Underkategorier

 • Sand & Grus
  Bigbag med sand og grus forhandles Her på denne side kan du finde vores udvalg af bigbags med henholdsvis sand og grus. Køb en bigbag med sand eller en bigbag med grus til en fordelagtig pris her på siden. Vi forhandler blandt andet flisesand, stabilgrus, strandsand, støbemix og faldgrus i bigbags. Bigbag med grus og sand med hurtig levering Bestil den bigbag du skal bruge online og få den leveret lige til døren, uanset hvor i landet du bor. Vi tilbyder hurtig levering inden for 1-5 hverdage af vores egne fragtmænd. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling af bigbag med sand eller grus, kan du kontakte os på telefon 98 44 17 55 eller e-mail skagenbeton@skagenbeton.dk. 
 • Granit
  Bigbag med granitskærver og stenmel forhandles Skal du bruge en stor mængde granitskærver eller stenmel til dit næste projekt, kan du med fordel købe en el. flere bigbag med granitskærver eller en bigbag med stenmel hos os. Vi forhandler både grå og sort stenmel samt granitskærver i forskellige farver og størrelser. Vælg blandt andet mellem granitskærver i sort eller grå og i størrelserne 8-11 eller 11-16. Bigbag med stenmel og granitskærver leveres hurtigt Vi leverer dine bigbags i hele landet og tilbyder hurtig levering inden for 1-5 hverdage. Ønsker du at høre mere, kan vi kontaktes på telefon 98 44 17 55 eller e-mail skagenbeton@skagenbeton.dk. 
 • Mørtel
  Mørtel
 • Søsten
  Søsten i bigbag forhandles online Her på denne side kan du finde vores udvalg af søsten, der forhandles i bigbags til attraktive priser. Skal du bruge en stor mængde af søsten, kan det derfor godt betale sig at købe en bigbag i stedet for mange små poser. Køb søsten i bigbag til hurtig levering Vi tilbyder hurtig levering på mellem 1-5 hverdage, når du køber søsten i bigbags hos os. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bestillingen, kan du ringe til kundeservice på telefon 98 44 17 55 eller e-mail skagenbeton@skagenbeton.dk. 

Afdelinger
Nyhedsbrev