Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er ingen varer

Fundament

Underkategorier

 • Skawblock®
 • Lecablokke
  Lecablokke til fundamenter, vægge og isolering Skagen Cementstøberi sælger Lecablokke i vores webshop, som vi leverer i hele landet, men kun på brofaste ø'er. Lecablokke anvendes til opbygning af fundamenter og vægge, og de fås i mange forskellige bredder og højder. Lav vægt og høj styrke kendertegner vores Lecablokke Lecablokke har en lav vægt og en høj styrke. Dertil kommer de gode isolerende egenskaber, men Lecablokke er også et professionelt gør det selv-produkt, som er nemt at arbejde med, når du selv vil bygge eller bygge til. Det er med andre ord nemt at arbejde med, men det er samtidig et effektivt byggemateriale. Leca Termblokke benyttes til den øverste del af soklen, da de har en langt bedre isoleringsevne end traditionelle blokke. De fås naturligvis i forskellige størrelser Leca Rilleblokke benyttes til at bygge en kældervæg op, og derfor er der plads til armeringsstål. Der er med andre ord tale om blokke med stor styrke, men de har samtidig de samme isolerende egenskaber som Lecablokke. Disse blokke fås også i mange forskellige størrelser. Bestil Lecablokke i dag eller få flere oplysninger Det er nemt og hurtigt at købe Lecablokke her i vores webshop, og du kan ringe til os hos Skagen Cementstøberi, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis der er tekniske problemer med din bestilling. Du kan ringe til os på telefon 98 44 17 55, men du kan også bare sende en e-mail til skagenbeton@skagenbeton.dk.
 • Fundablokke
  Fundablokke og siloblokke til salg online Skagen Cementstøberi har stor ekspertise med beton og relaterede byggematerialer, herunder fundablokke og siloblokke. Vi sælger både fundablokke og siloblokke, og du kan købe dem her i vores webshop med ganske få klik. Vi leverer fundablokke og siloblokke i hele landet, hvilket vil sige på fastlandet og de brofaste ø'er. Styrke og robusthed kendertegner vores fundablokke Fundablokke benyttes til opbygning af fundamenter, der kræver særlig styrke og robusthed, men også fleksibilitet. Dertil kommer, at det er muligt at armere blokkene, hvorpå de kan fyldes med beton. Vi kan levere fundablokke i mange bredder, således at du kan vælge den meste optimale størrelse til dit byggeri. Derved bliver det hele ekstra fleksibelt. Fundablokke er velegnet til for eksempel opbygning af sokler, støttemure, kældertrapper og vægge, og det er både udvendige og indvendige vægge. Vores siloblokke kan derimod benyttes til blandt andet tanke, malkekarruseller, runde mure og bassiner samt siloer. Vores blokke kan med andre ord benyttes til ganske mange formål, uagtet hvad du skal bygge, og alle kan bygge vægge med vores blokke. Du kan bestille fundablokke nemt, enkelt og hurtigt Du kan bestille fundablokke og siloblokke her i vores webshop. Det er nemt og enkelt, og vi leverer inden for 1-5 hverdage. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 98 44 17 55, men du kan også sende en e-mail til skagenbeton@skagenbeton.dk, hvis du bliver i tvivl om noget undervejs i din bestilling, eller hvis du ønsker flere oplysninger om vores blokke.
 • Siloblokke
  Siloblokke
 • Armeringstål
  Armeringsstål Vi tilbyder næsten alt i armeringsstål. Finder du ikke det du søger her?Kontakt os på telefon 98441755 eller send en forespørgsel til skagenbeton@skagenbeton.dk
 • Gulv Isolering
  Gulv Isolering Vi leverer hvert år en stor mængde gulvisolering til byggerier, og tilbyder gulvisolering i alle tykkelser og trykstyrker.Det gælder både trykstyrke 60, 80, 150 og 250 i hvid samt i den nye super EPS i grå.       Vælg landsdel herunder, for at se hvilke produkter vi kan tilbyde dig.
 • Kloakrør PVC/PP
  Kloakrør PVC/PP   Vi lagerfører og sælger et stort program af PVC/PP kloakrør, brønde og tilbehør. Grundet de mange varianter og svingene priser, kan disse desværre ikke købes online. Ring til os på telefon 98441755 eller send en mail med din forespørgsel til skagenbeton@skagenbeton.dk  

Afdelinger
Nyhedsbrev