Skagen Beton - Brønderslev afdelingen

I den sydlige del af byen ligger Skagen Beton Brønderslev betonværket. Afdelingen har siden 2005 fungeret som en essentiel del af vores betonproduktion. På fabrikken arbejdes der hver dag for at kunne levere beton i verdensklasse til diverse byggerier. Udover at producere diverse byggematerialer, så leverer vi næsten altid selv vores varer ud til vores kunder. Hvis vi selv klare leveringen, så ved vi, at vores leverancer kommer frem til tiden - det er altafgørende, at vores kunder stoler på os.

”Vi udfylder en meningsfuld rolle i samfundet her på fabrikken, og det er bare en stor motivation for hele tiden at blive bedre. Når vi sender en lastbil afsted fra fabrikken med et læs cement, så er det for mig et tegn på, at vi er med til at gøre en forskel for fremtidens Danmark. Der er brug for, at byerne bliver vedligeholdt og udviklet. Hos Skagen Beton i Brønderslev mener vi, at vores arbejde er med til at udvikle Danmark, og det giver mening. Derudover vil jeg også rose vores medarbejdere her på fabrikken, der hver dag møder på arbejde med en lyst til at forbedre sig selv og Skagen Beton.”

  • Afdelingsleder, Skagen Beton Brønderslev Betonværket

Vi forhandler byggematerialer, der er produceret på vores fabrikker rundt omkring i Nordjylland. Når du køber dine varer ved Skagen beton, så får du danske produceret topkvalitet. Hvis du skulle have spørgsmål til vores sortiment eller mangle et professionelt råd til din næste byggeløsning, så sidder vi klar til at hjælpe dig - find vores kontaktinformationer til mail og telefon her på siden. Du er også velkommen på fabrikken i åbningstiden.

På Skagen Beton Brønderslev Betonværket producerer vi materialer, der er med til at holde Danmark i gang.

En aftale er en aftale

Vi er nordjyder, og vi lover ikke mere, end vi kan holde. Når du handler lecablokke, færdig blandet beton eller havefliser, så har du dine varer til tiden, og de er af topkvalitet. Vi er fagfolk, og vi kan assistere dig mod den optimale løsning, når du handler ved Skagen Beton. Vores sortiment er udvalgt med henblik på at kunne tilbyde dig de bedste muligheder, når du skal i gang med dit næste byggeprojekt. Hos Skagen Beton Brønderslev går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Derudover kører vi ofte selv vores leverancer ud til vores kunder. På den måde sikrer vi, at vores kunder har deres varer til tiden.

Hos Skagen Beton Brønderslev ligger vi et godt fundament for dine byggeprojekter. 

 

Øster Kærvej 18 - 22
9700 Brønderslev
Tlf: 9882 1336
Fax: 9882 1340
E-mail: os@skagenbeton.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 13:00