Harlekin

Harlekin-flisen har et legende farvespil, der bryder det traditionelle firkantet mønster, du er vant til at se ved fx havefliser og Skawlux-fliser. Harlekin-flisens legende udtryk minder på mange måder om Circle-Line-flisen, dog giver denne model mulighed for at lave nogle rigtig gode og 3D-lignende mønstre. Vores fliser fås både i grå, hvid, sort og rød, hvilket giver dig mulighed for at vælge de farver, du ønsker til dit projekt.

Med vores sortiment af Harlekin-fliser har du mulighed for adskillige farvekombinationer. Disse rombeformede fliser er lavet i beton af særdeles høj kvalitet og er både velegnet til indkørsler og gangarealer. Ved fx at kombinere grå, hvid og sort skaber du nærmest et 3D-mønster, som på afstand vil ligne en 3D-firkant. Uanset hvilke farver du ønsker at kombinere, kan vi med garanti levere disse direkte hjem til dig.

Harlekin50x50x7cm-20
Harlekin 50x50x7cm
HK50507 På lager
Specialpris DKK  163,80 inkl. moms
Normalpris: TILBUD - Førpris DKK  195,00

Bryd de traditionelle flisemønstre med Harlekin-fliser

Hos Skagen Beton får du Harlekin-flisen i størrelsen 50x50 og med en tykkelse på 7 cm. Dette betyder, at Harlekin-flisen uden problem kan bruges til både indkørsler og gangarealer. Den vil desuden også være oplagt som belægning ved terrassen og andre udendørs opholdssteder. Du har dermed mulighed for at holde det samme look og udtryk på hele dit udendørsareal.

Med Harlekin-flisen får du mulighed for at skabe et anderledes udtryk med et moderne finish, der vil passe ind til de fleste hjem og bygninger. Uanset om du skal have belagt et større eller mindre areal, er Harlekin-flisen en sand vinder med sine 3D-lignende effekter. Med de retter farver kan du hurtigt give dit projekt liv.

Harlekin-fliser leveres i hele landet

Vi hos Skagen Beton mener, at alle skal have mulighed for at kunne skabe og udføre deres drømmeprojekt. Derfor leverer vi til alle vores kunder i hele landet, så længe der er broadgang. Du vil indenfor 1-5 hverdage kunne modtage din bestilling og endda med vores egne lastbiler. Du er blot ét klik og nogle få hverdage væk fra at kunne starte dit udendørsprojekt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål til vores fliser. Dette kan både gøres via vores hjemmesides oplyste kundeformular, på tlf. (+45) 98 44 17 55 eller på mail skagenbeton@skagenbeton.dk. Vi vil som regel besvare din henvendelse indenfor ganske få timer.