Færdigbeton

Hos Skagen Beton tilbyder vi levering af færdigbeton i hele Nordjylland lige fra det nordligste punkt i Skagen til Randers i syd. Uanset om du skal bruge færdigblandet beton i erhvervsmæssige sammenhænge eller til gulvet i dit private hjem, så kan vi levere beton, der opfylder dine behov.

Ved hjælp af vores udskyderbånd på mellem 12-15 meter kan vi levere vores kvalitetsbeton på lige præcis den placering, der passer for dig. Det gør det lettere for dig, når betonen er støbt, fordi den kun er lagt, der hvor den skal bruges. Har du forespørgsler om pris eller ønsker til dit valg af færdigbeton, skal du endelig bare kontakte din nærmeste afdeling for at høre mere.

BETONKORT 2023

272621249_1967382286775296_5882901948312143187_nMange års erfaring med færdigbeton og forskellige støbninger

Vi har mange års erfaring med færdigbeton og i langt de fleste former for støbninger. Uanset om du skal bruge beton til havnebyggerier, undervandsstøbninger, in-situ støbninger eller til støbninger af gulve og fundamenter i almindelige parcelhuse, så kan vi hjælpe dig.

Det er ikke altid nemt selv at vurdere hvilken type færdigbeton, der passer til dit projekt. Både typen og styrken på beton skal gerne være den rette til behovet, så det ikke går i stykker og skal udskiftes efter et par år. Du kan derfor altid spørge os til råds til dine betonopgaver, hvis du er tvivl.  

Stort udvalg af materialer til byggeprojekter

Er du i gang med et større byggeprojekt, kan det være nødvendigt at indkøbe flere materialer til projektet. Skal du i gang med et opbygge og støbe et nyt gulv, kan det være en god idé at indkøbe gulvisolering, som du kan spare mange kroner om året på varmeregningen.

Vi er også leveringsdygtige i bl.a. fundablokke, lecablokke og mørtel til opbygning af fundamenter og mure. Vores mørtel leveres i varianterne bakkemørtel og strandsandsmørtel, som begge kan anvendes til det meste murerarbejde. Derudover kan du bestille det i både løsvægt og i kasser, så det matcher dit behov.

Kontakt Skagen Beton, hvis du har brug for hjælp og vejledning

Har du behov for levering af færdigblandet beton, eller vil du gerne høre nærmere om vores priser på det? Det kan også være du har spørgsmål til vores sortiment af byggematerialer, så står vi altid klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring inden for byggebranchen, og vores medarbejdere kan derfor hjælpe med de fleste spørgsmål, du måtte have til dit byggeprojekt.

Du kan ringe til os på tlf. +45 98 44 17 55, skrive en mail til skagenbeton@skagenbeton.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på altid at vende hurtigst muligt tilbage, uanset hvordan du vælger at kontakte os.