Kloakrør PVC/PP

Er tiden kommet, hvor du skal udskifte husets gamle kloakrør, eller er du i gang med at bygge nyt, og skal der nedlægges nye kloakrør, så er du kommet til det rette sted. Hos Skagen Beton lagerfører vi et stort udvalg af PVC- og PP-kloakrør, brønde og tilbehør. Kloakrør i plast er særdeles holdbare og kan derfor holde i lang tid.

Grundet mange varianter og svingede priser på vores kloakrør i PVC og PP, er det desværre ikke muligt for dig at købe dem online. Du er derfor velkommen til at kontakte din nærmeste afdeling for at høre nærmere eller kontakte os via tlf. +45 98 44 17 55 eller mail med din forespørgsel til skagenbeton@skagenbeton.dk.

Hvad er forskellen på PVC- og PP-kloakrør?

Egentlig er der ikke den stor forskel på de to typer kloakrør, som er dem, der anvendes mest af i dag. Forskellen ligger i den type plast, de er fremstillet af. Der er stor debat om, hvorvidt man skal bruge PVC-rør eller rør i PP.

PVC er det ældste materiale af de to, og er derfor også den mest udbredte af de to. Rør i PVC har en lang holdbarhed og en trykfasthed, hvilket gør, at de holder længe uden at miste deres tekniske gode egenskaber. Med et større fokus på miljøet er der dog kommet alternativer til det klassiske PVC-rør, som bl.a. er PP-rør.

Rør lavet i PP er mere fleksible, er mere modstandsdygtige over for højere temperaturer, og så er det et materiale, der er mere miljøvenligt end PVC. Det kan genanvendes flere gang en PVC-kloakrør, og så udleder det lang færre giftstoffer ved afbrænding. Dog er det ikke så holdbart ift. olie og benzin, hvilket er noget, du skal have in mente, hvis det skal bruges til industrispildevand.

Mangler du andet til opbygning af gulve?

Er du i gang med den store renovering af et eller flere af husets gulve, som skal have udskiftet kloakrør, så kan det være rart kun at skulle ét sted hen og købe resten af materialerne til at gøre projektet færdigt.

Hos Skagen Beton sælger vi også armeringsstål og gulvisolering, så du kan komme mål med et vellykket gulv, der holder i mange år fremover. Mangler du færdigbeton til at støbe selve gulvet, er det også noget, du finder hos os.

Skagen Beton er din professionelle kilde til hjælp og vejledning

Er du stadig i tvivl om, hvilken type kloakrør du skal vælge til byggeprojektet, skal du ikke være fortvivlet. Uanset om du har brug for hjælp til valg af kloakrør eller andre byggematerialer, skal vi nok hjælpe dig godt på vej. Gennem årene har vi hjulpet mange på vej til et succesfyldt byggeri, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Udfyld vores kontaktformular, så bestræber vi os på at vende hurtigst muligt tilbage. Du kan også ringe til os på tlf. +45 98 44 17 55 eller skrive en mail til skagenbeton@skagenbeton.dk. Uanset hvilke problemer eller spørgsmål du har, skal vi nok sammen finde den bedste løsning.