Super 8 plantesten

Skal du have indrettet din nye have eller har du gang i det store udendørs renoveringsprojekt? Så bør du overveje at investere i Super 8 plantesten. Hos Skagen Beton kommer vores Super 8 plantesten i to farver: sort og grå, hvilket passer til stort set de fleste hjem og omgivelser. På grund af dens ottetalslignende design kan plantestene bruges til rigtig mange formål, uanset om det drejer sig om opgaver med kurvede eller lige linjer. Hos Skagen Beton sætter vi en ære i at glæde vores kunder, derfor leverer vi selvfølgelig også Super 8 plantesten i hele landet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Masser af anvendelsesmuligheder med Super 8 plantesten 

Super 8 plantesten er et solidt og stærkt produkt, der giver dig mange af anvendelsesmuligheder. Den har standardmålene 50x25x15cm, som gør, du både kan bruge den til afgrænsning af blomsterbede og stier eller som støttemur i din have. Den kan desuden også bruges som støjmur, da dens design er lydabsorberende og sender lyden væk i flere retninger. Det er vitterligt kun din fantasi, som grænser for dens brug i dit udendørs areal.

Dens to huller giver dig mulighed for at armere stenene lodret og fylde dem med beton eller jord og grus. På den måde giver du dig selv en solid mur, hvor der skal mere end blot den danske havvind til at vælte den. Du kan desuden også sagtens bruge de to huller som små blomsterbede for at få den fulde udnyttelse af dine plantesten i din have.

Det er super nemt at bestille Super 8 plantesten til din hjemmeadresse. Vores webshopsystem tilføjer automatisk paller til din kurv, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du har de nødvendige paller.

Skagen Beton – eksperter i beton og udendørs belægning 

Vi har alt det, du skal bruge, når du skal i gang med et større udendørs belægningsprojekt: produkterne, servicen og leveringen. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp, ønsker sparring eller har behov for mere information omkring vores produkter. Det kan være alt fra vores belægningssten til armeringsstål.

Alt, du skal gøre, er blot at give os et kald på (+45) 98 44 17 55 eller sende en mail til skagenbeton@skagenbeton.dk. Du kan desuden også udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor ganske få timer.