Armeringsstål

Hos Skagen Beton finder du et stort udvalg indenfor betonarmering med blandt andet afstandsholdere, armeringsnet og kamstål, som kan give dine betonkonstruktioner den rette forstærkning og optimale styrke. Dette er særdeles anvendeligt ved betongulve, fundamenter og sokler. Vores produkter til armering kommer i forskellige størrelser, længder og tykkelser, så du nemt kan finde lige præcis det, du skal bruge til dit byggeprojekt.

Klik blot på en af vores nedenstående produkter, hvis du ønsker at få deres kvalitet eller præcise størrelse oplyst, samt hvor de vil være fordelagtige ved forskellige beton- og bygningskonstruktioner.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Et bredt udvalg af armeringstål til adskillelige betonkonstruktioner

Vores armeringsjern anvendes som allerede nævnt ved betonkonstruktioner for at gøre dem ekstra stærke og dermed holdbare. Støbt beton har en stor trykstyrke, men halter på trækstyrken, hvilket er grunden til, at du støber armeringsstålet med i betonet og placerer det således, at armeringsjernet kan bære trækspændingerne.

Armeringsnet for en god og stærk forankring

Vores armeringsnet – også kaldet for rionet – bliver anvendt som forstærkning i betonkonstruktioner og i særdeleshed betongulve. De bliver svejset i et rektangulært mønster og har en ru overflade, som giver dem god og stærk forankring i betonet.

Afstandslister til bundarmering

Ved brugen af armeringsnet ved gulvkonstruktioner skal du også benytte afstandslister. Vores afstandsholder er udarbejdet i hård plast, der gør dem optimale til bundarmering. Du placerer blot armeringsnettet på AL-listen for at opnå den rette styrke. Listen kan desuden også placeres direkte på isoleringen og dermed sikre, at armeringsnettet bliver løftet, når det svøbes i beton.

Kamstål til forstærkning af sokler og fundamenter

Kamstål kaldes også for tentorstål og bliver hyppigt anvendt til armering af sokler og fundamenter, da de giver betonet en bedre forstærkning. Kamstålet har riller i overfladen, som gør, at stålet bedre kan forankre, samtidig med at den binder bedre til betonet.

Forstærk din betonkonstruktion sammen med Skagen Beton

Hos Skagen Beton sætter vi en ære i at have produkter, der kan hjælpe vores kunder med bedre udførsel af deres projekter og konstruktioner, og vi forsøger så vidt muligt at have det hele samlet på ét sted, så du ikke skal handle fra forskellige leverandører.

Skulle vi mod forventning ikke have det, som du søgte, eller har du et spørgsmål til vores nuværende sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice. Her vil en af vores fagkyndige medarbejdere besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du skal blot ringe til tlf. 98 44 17 55, skrive en mail til skagenbeton@skagenbeton.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.