Mørtel

Står du og skal i gang med opbygning af en ny mur, eller skal du bruge mørtel til finpudsning? Hos Skagen Beton kan vi tilbyde levering af to former for mørtel: bakkemørtel og strandsandsmørtel, som begge kan bruges til murerarbejde. Vores bakkemørtel kan leveres både i løsvægt og i bigbags af 0,5 m3, men strandsandsmørtelen kun leveres i bigbags af 0,5 m3 og i sække af 25 kg.

Vi tilbyder desuden at levere bakkemørtel i løsvægt med betonkanon og udskyderbånd på 12-15 m, hvis du har behov for det. Husk at bestille mørtel med sprit i vintermånederne, så mørtelens frysepunkt sænkes, og du undgår frostsprængninger i dit murerarbejde. Vil du hører mere om vores priser på mørtel, skal du blot kontakte din nærmeste afdeling

Hvilken type mørtel skal jeg vælge?

Der findes mange former for mørtel, så det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i hvilke typer mørtel, der passer til forskellige formål. Hos Skagen Beton fører vi to de to varianter bakkemørtel og strandsandsmørtel. Selvom begge kan bruges til murerarbejde, kan det være rart at kende forskellen på de to.

Bakkemørtel

Bakkemørtel kaldes også for muremørtel.  Det er en populær type mørtel lavet af vasket sand, der oftest bliver brugt i byggerier med murværk. Konsistensen på mørtlen er cremet, når det rette blandingsforhold er opnået, som gør den let at arbejde med. Derudover er bakkemørtel utrolig stærkt, så det mister ikke formen, selvom du lægger mange lag sten oven på hinanden.

Bakkemørtel er oftest mere groft i det en strandsandsmørtel og egner sig derfor bedst som opmuringsmørtel. Det er vigtigt at opbevare mørtelen varmt om vinteren, så den ikke får frost. Hvis det har fået frost, kan det ske, at det ikke kan samle sig ordentligt og få den rette konsistens. Det betyder, at mørtelen falder fra hinanden og bliver ubrugelig til opbygning af mure.

Strandsandsmørtel

Modsat bakkemørtel har strandsandsmørtel finere korn og er derfor et oplagt valg, hvis du skal bruge mørtel til vandskuring, finpudsning eller fugning. Vores mørtel er en våd kalkmørtel, der skal blandes med cement, og så har den en lysere farve end vores bakkemørtel. Ligesom bakkemørtel må det heller ikke få frost om vinteren, da du kan risikere ikke at kunne bruge den.

Skal du i gang med et større projekt, hvor du også skal bruge færdigbeton for at få jobbet klaret, har vi også det. Vi leverer færdigblandet beton i hele Nordjylland og har mange års erfaring med forskellige støbninger og fundamenter.

Skagen Beton har alt til opbygning af mure og fundamenter

Har du behov for at høre nærmere om prisen på vores mørtel eller færdigbeton, eller har du spørgsmål til vores sortiment af andre byggematerialer og -redskaber, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere har været i branchen længe og kan med garanti hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 98 44 17 55, eller skriv en mail til skagenbeton@skagenbeton.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.