Køreplader

Er du bosat i Nordjylland, og er du i gang med en større renovering, der kræver, at tungt maskineri skal køre op ad en vej med fliser? Så kan det være en god idé at investere i eller leje køreplader. På den måde beskytter du flisebelægning fra store tryk og vrid, der kan trække fliserne fra hinanden, eller beskytter græsset fra at blive pløjet op af jorden.

Hos Skagen Beton udlejer og leverer vi køreplader i hele Nordjylland. Vi har køreplader på lager i det fleste af vores afdelinger og kan derfor levere disse med kort varsel direkte på brugsstedet. Kontakt os nærmere, hvis du har brug for yderligere information eller en pris på vores køreplader og udlejning af dem.

 

k%C3%B8replade

Hvad er en køreplade?

En køreplade er en plade i enten stål eller plast, som oftest bruges til at afdække og beskytte underlaget mod kort og længerevarende belastning fra tunge maskiner som gravemaskiner, lastbiler eller lignende ved byggearbejde. Pladerne er særdeles velkendte i bygge- og entreprenørbranchen, men de kan med fordel også bruges, hvis du er i gang med det helt store renoveringsprojekt af dit hjem. Pladen beskytter nemlig også underlaget mod en ganske almindelig trillebør, der med tunge læs og køren frem og tilbage kan efterlade din græsplæne grim og ødelagt.  

Lej og køb dine køreplader i stål her

Hvad end du er i gang med renovering af dit hus eller anlægning af have, kan du forhindre de værste skader og ødelæggelser ved at lægge køreplader ud på terrænet. Køreplader er nemlig med til at fordele trykket fra bilerne ligeligt, så underlaget ikke knuses eller bliver skævt. Du kan ikke undgå, at underlaget vil få en smule tryk efter at tunge maskiner har kørt over terrænet i længere tid, men du kan forebygge de værste skader vha. køreplader.

Hos Skagen Beton kan du leje eller købe køreplader i stål med løfteøjer. Fordelen ved stålplader fremfor køreplader af plast er, at de egner sig bedre til større byggerier, der har lange perioder med tunge køretøjer, som skal køre de samme steder igen og igen. Derudover går stålplader heller ikke så nemt i stykke som plastplader.

Skagen Beton har redskaber, der hjælper dig i dit byggeri

Hos Skagen Beton har vi mange redskaber, der kan hjælpe dig i din byggeproces. Foruden stålkøreplader forhandler vi også containere, du både kan købe og leje, i mange typer og størrelser. Det kan være belejligt, hvis du skal have ryddet huset for møbler under renoveringen og ikke har andre steder at sætte dem hen. Du kan også bruge til den opbevaring af udstyr, maskiner, byggematerialer eller lignende, så det ikke står fremme, hvor risikoen for at det bliver beskadiget eller stjålet er større.

Vi har mange års erfaring inden for byggerier og belægning af fliser og sten, så har du spørgsmål til nogle af vores køreplader eller andre produkter, som belægningssten, stakitpæle eller noget helt tredje, kan vi altid være behjælpelige. Vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 98 44 17 55, skriv en mail til skagenbeton@skagenbeton.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, bestræber vi os på at vende hurtigst muligt tilbage til dig.