Cirkelsten

Hos Skagen Beton har vi samlet et godt udvalg af cirkelsten – også kaldt trædefliser. Cirkelsten anvendes typisk som trædefliser rundt omkring i haven, hvor der er behov for at kunne gå på en flise, men hvor du ikke ønsker at anlægge en regulær, sammenhængende sti. Trædefliserne giver mulighed for at anlægge en lille sti, men på en elegant måde, som ikke tager for meget plads i haven.

Gå på opdagelse i vores sortiment af cirkelsten nedenfor og find din favoritsten. Stenene fås i to forskellige størrelser og flere flotte farver, så du har nogle at vælge imellem. Måske du allerede har fliser i en bestemt farve og ønsker at holde den røde tråd gennem hele haven? Dette har du mulighed for at gøre hos Skagen Beton.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Trædefliser i forskellige størrelser og farver til din have 

Cirkelsten kan ikke blot bruges til at skabe fine, små stier i haven. Du kan også bruge dem til at skabe et anderledes stimønster, der bryder den traditionelle sti eller belægning generelt, man kender fra de fleste haver. Hvis du vil skille dig ud i din indkørsel, kunne runde betonfliser være en mulighed for dig.

Grundet de forskellige størrelser kan du tilmed lege med at kombinere forskellige af disse, hvis du ønsker det. Fliserne fås både i Ø20 cm og Ø30 cm – dog er det kun en grå version, som er Ø30 cm som standard. Trædefliserne fås i farverne grå, hvid, sort, gul og rød – altså de klassiske farver, du også kan finde blandt vores øvrige belægning. Fliserne på Ø20 cm har en tykkelse på 5 cm, mens dem på Ø30 cm er 6 cm tykke. Du har også mulighed for at bestille de øvrige farver i Ø30 cm – disse skal dog først laves.

Udforsk vores øvrige udvalg af belægning som kantblokke her 

Er du ude efter belægning til haven, skal du ikke lede længe her hos Skagen Beton. Vi har nemlig et stort udvalg, som omfatter et væld af forskellige slags. Så er du på udkig efter flotte fliser, belægningssten, kantblokke eller måske støttemure til haven? Lige meget hvad tilfældet er, finder du helt sikkert den rette belægning hos os.

Vi er stolte af at have så bredt et udvalg, som med sikkerhed giver de fleste mulighed for at blive dækket ind med belægning. Se også vores udvalg af tilbehør til belægningssten og fliser og se, om der er noget, du har brug for.

Skagen Beton står klar med råd og vejledning 

Giv os endelig et kald på tlf. +45 98 44 17 55 eller skriv til os via mail skagenbeton@skagenbeton.dk eller vores kontaktformular, hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores flotte cirkelsten. Vi hjælper dig hellere end gerne, så du kan få anlagt en sti eller andet med vores trædefliser.