Armeringsnet/Rionet

Står du og mangler et armeringsnet til at forstærke betonkonstruktionen i dit byggeprojekt? Så skal du ikke lede længere. Hos Skagen Beton har vi et godt udvalg af rionet, som det også kaldes, som sikrer, at du får en stærk forankring i din betonkonstruktion. Armeringsnet kan bruges til mange forskellige gør-det-selv-projekter.

Rionet kan bruges til forstærkning af enhver betonkonstruktion. Hos Skagen Beton er vores armeringsnet svejset fra fabrikken og danner et rektangulært mønster med en maskestørrelse på 15 x 15 cm. Stålet i armeringsnettene har en ru overflade, der sikrer en god og stærk forankring i betonkonstruktionen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Rionet til forstærkning af din betonkonstruktion 

Rionet bliver ofte brugt som forstærkning af underlag til gulve og i forbindelse med etablering af gulvvarme. Armeringsnettene holder varmerørene fast under gulvet, når du anlægger din gulvvarme. Ved støbning af betongulve udlægges nettet på AL-lister eller klodses op med stjerner, og derefter binder eventuel gulvvarme sig fast til nettet inden støbning.

Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at have den rigtige tykkelse af armeringsnet ift. din konstruktion – så den forbliver stærk. Her hos Skagen Beton kan du få rionet i tykkelserne 4 mm, 6 mm og 8 mm – så der er størrelser til enhver betonkonstruktion.

Udover at benytte armeringsnet til betonkonstruktioner som støtte og forstærkning, kan vores rionet også bruges til dekoration i haven. Du kan bruge armeringsnettene som et dekorativt havehegn eller til at konstruere dit eget smukke espalier. Dette giver et personligt præg til din have, og med rionettenes ru og industrielle udtryk bringer du noget kant ind i din have.

Armeringsstål i flere former hos Skagen Beton 

Gå på udkig i vores øvrige udvalg af armeringsstål som kamstål og afstandsholdere, hvis du ønsker yderligere forstærkning og optimal styrke af din betonkonstruktion. Med vores kamstål kan du armere sokler og fundamenter, ligesom du med afstandsholdere kan bruge disse med armeringsnettet og få den optimale bundarmering.

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment og vores mange produkter til din konstruktion, er du velkommen til at kontakte os. Her vil vi bestræbe os på at hjælpe dig på bedst mulig vis. Du kan ringe til os på tlf. 98 44 17 55 eller skrive til vores mail skagenbeton@skagenbeton.dk.