Skagen Beton - Sæby afdelingen

Siden 1987 har Skagen Beton holdt til på Søndermarksvej 26 i Sæby, hvorfra vi har hjulpet store som små med beton- og stenløsninger. Bag os ligger en masse hårdt arbejde, der har givet os en stor viden om vores erhverv, og vi ved, hvilken løsning, der er den rette for dig. Vi har opbygget en brugervenlig e-handel, hvorfra du kan købe din byggematerialer til dit næste byggeprojekt. Hvis du skulle have spørgsmål til vores sortiment eller have brug for et godt råd, assisterer vi gerne over mail og telefon - find vores kontaktinformationer her på siden.

”Her hos Skagen Beton i Sæby har vi arbejdet med beton og cement i rigtig mange år, og vi har efterhånden en ret god idé om, hvad vi har med at gøre. Her på stedet har vi en kerne af meget erfarne medarbejdere. Jeg beundrer vores medarbejdere for, at de hver dag går på arbejde med en ambition om, at de vil optimere vores produkter og deres personelige kvalifikationer. Der er brug for ambitiøse ansatte i en ambitiøs virksomhed. Jeg er stolt over at være ansigt udadtil, når jeg repræsenterer vores medarbejdere og Skagen Beton.”

  • Afdelingsleder, Skagen Beton Sæby

Du kan handle kvalitetsprodukter i vores e-handel, der er produceret på vores fabrikker rundt omkring i Nordjylland - se vores færdigbeton og havefliser. Hvis du skulle have spørgsmål til vores sortiment eller mangle et professionelt råd til din næste byggeløsning, så sidder vi klar til at hjælpe dig - find vores kontaktinformationer til mail og telefon her på siden. Du er også velkommen på dine lokale fabrik i åbningstiden.

Levering til hele landet

Hos Skagen Beton har vi etableret en flåde af diverse lastbiler, der kan fragte vores leverancer sikkert frem til vores kunder. Hvis du har lyst til at læse mere om vores vognmandskørsel, så klik her. Hos Skagen Beton er vi glade for selv at kunne levere vores varer ud til vores kunder, så er vi sikre på, at de kommer til tiden.

 

Søndermarksvej 26
9300 Sæby
Tlf: 9846 1755
Fax: 9846 7455
E-mail: jcn@skagenbeton.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 15:00
Lørdag: 10:00 - 12:00