Skagen Beton - Sindal afdelingen

Skagen Beton Sindal afdelingen er en af vores ældste afdelinger. I vores lokaler på Ledetvej 33, 9870 Sindal, har vi produceret beton-, cement- og stenløsninger i absolut topkvalitet siden 1981. Vores mange års erfaring med at producere kvalitetsløsninger for vores kunder har gjort os kloge på, hvad vi er gode til, men vi vil altid gerne optimere.

”Her hos Skagen Beton i Sindal har vi noget af det bedste personale, man kan tænke sig. Mine medarbejdere knokler hver dag for at blive endnu bedre. Her hos Skagen Beton i Sindal vil vi altid gerne lære. Vi har mange års erfaring, men det gør ikke, at vi kan blive lade og arrogante. Hvis vi vil blive ved med at være en førende aktør, så skal vi være opdateret og have lyst til at blive bedre hver dag. Derfor opsøger vi altid viden ved vores kunder og førende fagfolk, så vi er klar over, hvad der sker i branchen. På den måde kan Skagen Beton Sindal afdelingen også producere kvalitet løsninger til vores kunder i fremtiden”

  • Afdelingsleder, Skagen Beton Sindal

I vores e-handel kan du handle kvalitetsprodukter, der er produceret på vores fabrikker rundt omkring i Nordjylland. Gå på opdagelse i vores e-handel og se nærmere på vores fliser og belægningssten. Vi har egen vognmandskørsel, der leverer vores produkter direkte til dig - se mere her.

I Skagen Beton Sindal afdelingen sætter vi en ære i at kunne hjælpe vores kunder mod det perfekte resultat.

Skagen Betons historie

Skagen Beton er et firma med snart 100 års historie bag os. Virksomheden blev startet af Ejner Nielsen i 1937. Igennem årene har vi arbejdet hårdt for at blive endnu bedre til at forædle og udvikle. Når du handler ved Skagen Beton, så får du 100 års erfaring og viden med i den ordre - kvit og frit. Du kan læse mere om virksomhedens historie her.

Ledetvej 33
9870 Sindal
Tlf: 9893 5777
Fax: 9893 6877
E-mail: jmm@skagenbeton.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 15:00
Lørdag: 10:00 - 12:00