Skagen Beton - Støvring afdelingen

I den sydlige ende af Støvring på Gammel Kirkevej 9 ligger vores sydligste placeret afdeling. Siden 2001 har vi arbejdet for at producerer byggematerialer i topkvalitet til private og erhverv. Vi producerer og leverer selv vores materialer. På den måde har vi øje for vores varer lige fra produktionsfasen til den afsluttende levering. I Skagen Beton Støvring afdelingen kan vi stå inde for vores produkt - vi har selv lavet det.

”Vi har fokus på at kunne følge vores produkter hele vejen i processen, så vi opnår synergi og god kommunikation i værdikæden. På denne måde tror vi fuldt og fast på, at dette er medvirkende til at skabe en bedre kundeoplevelse for vores kunder. Vi ønsker at kunne oplyse vores kunder, hvor deres fliser eller lecablokke måtte være i processen, så de kan få et tidsoverblik over eventuelle byggeprojekter – det skaber værdi for kunden, og derfor skaber det værdi for os”.  

  • Afdelingsleder, Skagen Beton Støvring afdeling

Har du spørgsmål til vores sortiment eller mangle et professionelt råd til din næste byggeløsning? Vi sidder klar til at hjælpe dig - find vores kontaktinformationer til mail og telefon her på siden. Du er også velkommen på fabrikken i åbningstiden.

På Skagen Beton Støvring producerer vi materialer, der er med til at holde Danmark i gang. Se vores løsninger inden for færdigcement og mørtel. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med dit byggeprojekt.

Mere end beton

Hos Skagen Beton er vi alsidige, og vi kan hjælpe dig, hvis din kloak er stopper til. Vores slamsugere kører både for private og erhverv - ingen opgave er for lille eller stor. Læs mere om vores slamsugerservice her.

Gl. Kirkevej 9
9530 Støvring
Tlf: 9837 3322
Fax: 9837 3362
E-mail: nw@skagenbeton.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 15:00
Lørdag: Lukket