Skagen Beton - Støvring Betonværk

Støvring Betonværk er vores anden afdeling i Støvring. Afdelingen åbnede i slutningen af 2020 og er bevidst placeret tæt ved motorvejen, så vi hurtigt kan komme fra værket til vores kunder. Afdelingen ligger i Porsborgparken 17. Betonværket i Støvring er åbnet på baggrund af en stor viden om, hvilke styrker fabrikken skal have. Hos Skagen Beton har vi hundredevis af år samlet erfaring med at producerer beton, og det kommer os til gode, når vi skal åbne en fabrik - der er tænkt over alle deltaljer.

”Jeg har altid godt kunne lide at have noget at give mig til, når jeg går på arbejde, og det har jeg her. Vores betonværk her i Støvring er en vigtig medspiller i mange forskellige byggeprojekter, og det sætter krav til, at vi altid er klar, når der er brug for os. Hvis vi ikke leverer, så går byggerierne i stå, og det må ikke ske. Det handler om altid at have det kølige overblik, så man er klar over, hvad der sker om lidt. På den måde hjælper vi vores kunder bedst, og vores kunder er altid de vigtigste”

  • Afdelingsleder, Skagen Beton Støvring Betonværk

Skulle du have spørgsmål til vores sortiment eller mangle et professionelt råd til din næste byggeløsning, så sidder vi klar til at hjælpe dig - find vores kontaktinformationer til mail og telefon her på siden. Du kan også altid gå på opdagelse i vores e-handel, hvor du bl.a. finder fliser og lecablokke.

På Skagen Beton Støvring Betonværk producerer vi kvalitetsbeton, der er med til at skabe fundament for byggeprojekter i alle størrelser.

Hurtig levering

Når du bestiller beton ved os, så har du din leverance hurtigt. Vores nære placering af motorvejen samt vores eget vognmandsselskab sikrer, at vi kan komme hurtigt frem til vores kunder, og det kan være vigtigt, når der er deadlines, der skal overholdes. Læs mere om vores vognmandskørsel her - vi leverer til hele Danmark. 

Porsborgparken 17
9530 Støvring
Tlf: 9637 3328
E-mail: mr@skagenbeton.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 13:00