Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er 14 varer.
Fundablokke

Fundablokke og siloblokke til salg online

Skagen Cementstøberi har stor ekspertise med beton og relaterede byggematerialer, herunder fundablokke og siloblokke. Vi sælger både fundablokke og siloblokke, og du kan købe dem her i vores webshop med ganske få klik. Vi leverer fundablokke og siloblokke i hele landet, hvilket vil sige på fastlandet og de brofaste ø'er.

Styrke og robusthed kendertegner vores fundablokke

Fundablokke benyttes til opbygning af fundamenter, der kræver særlig styrke og robusthed, men også fleksibilitet. Dertil kommer, at det er muligt at armere blokkene, hvorpå de kan fyldes med beton. Vi kan levere fundablokke i mange bredder, således at du kan vælge den meste optimale størrelse til dit byggeri. Derved bliver det hele ekstra fleksibelt.

Fundablokke er velegnet til for eksempel opbygning af sokler, støttemure, kældertrapper og vægge, og det er både udvendige og indvendige vægge. Vores siloblokke kan derimod benyttes til blandt andet tanke, malkekarruseller, runde mure og bassiner samt siloer. Vores blokke kan med andre ord benyttes til ganske mange formål, uagtet hvad du skal bygge, og alle kan bygge vægge med vores blokke.

Du kan bestille fundablokke nemt, enkelt og hurtigt

Du kan bestille fundablokke og siloblokke her i vores webshop. Det er nemt og enkelt, og vi leverer inden for 1-5 hverdage. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 98 44 17 55, men du kan også sende en e-mail til skagenbeton@skagenbeton.dk, hvis du bliver i tvivl om noget undervejs i din bestilling, eller hvis du ønsker flere oplysninger om vores blokke.

Afdelinger
Nyhedsbrev