Kabella

Hos Skagen Beton sælger vi Kabella-sten, som med deres bløde og anderledes 6-kantede form er et godt alternativ til din nye terrasse, hvis du ikke finder, at de firkantede sten falder i din smag. Denne type af belægningssten er ideel til lægning af terrasser, gangarealer og små stier i haven samt indkørsler og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge disse sten til.

Har du besluttet dig for at disse sten er et musthave i dit kommende haveprojekt, så husk at Skagen Beton leverer sten til dig uanset hvor i landet, du befinder dig. Du vil desuden modtage dine varer inden for 1-5 hverdage, så der behøver ikke gå lang tid, inden du kan gå i gang med at anlægge din nye terrasse.

Kabella6cmGr-20
Kabella 6cm Grå
10081 På lager
DKK  115,00 inkl. moms

Brug Kabella-sten til at skabe et interessant udtryk til din terrasse

Kabella-sten har en tykkelse på 6 cm og er derfor særdeles velegnet til små gangstier og terrasser i din have. Disse 6-kantede havefliser kan give din nye terrasse et mere interessant, anderledes og blødt udtryk end ved at bruge den klassiske firkantede flise. Flisen fås i farven grå og falder naturligt ind i din haves eksisterende omgivelser. Kabella-stenen er derfor et oplagt valg til enhver have, da den ikke skejer for meget ud uanset, hvilket æstetisk udtryk din have ellers har.

Kombinerer du denne flise med andre fliseformer, som fx Harlekin-flisen, kan du skabe et helt unikt mønster til din terrasse, som du med garanti ikke finder hos din nabo. Flisen fås i farverne sort, hvid, grå og rød og kan sammen med Kabella-stenen give dig et utrolig flot farvespil udover et unikt mønster.

Se også vores store udvalg af Holmegårdssten

Er du mere til den firkantede flise, så er det også noget vi hos Skagen Beton forhandler. I vores webshop kan du finde et hav af andre belægningssten såsom de populære Holmegårdssten og Hollændersten i varierende farver. Disse er et stensikkert bud på at opnå et udtryk, der aldrig går af mode og passer godt ind i de fleste skandinaviske hjem. Er du til det udtryk, den helt klassiske kvadratflise giver, skal du prøve at udforske vores sortiment af Gl. Skagen Kvadrat-fliser. De kan fås i sort, grå eller de to farver kombineret og giver et helt klassisk og tidløst udtryk til din have eller indkørsel.

Skagen Beton – Vi hjælper dig med at vælge belægningssten til dit næste projekt

Er du kommet i tvivl om hvilke sten, du skal vælge til din nye terrasse eller et andet sted i haven, skal du endelig kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dit projekt.  Du kan ringe til os på tlf. + 45 98 44 17 55, skrive en mail til os på skagenbeton@skagenbeton.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.