Hurtig levering (1-5 hverdage)
God kundeservice
Levering i hele landet
5/5 stjerner på Facebook
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 44 17 55

Send os en e-mail
Der er 33 varer.
Lecablokke

Lecablokke til fundamenter, vægge og isolering

Skagen Cementstøberi sælger Lecablokke i vores webshop, som vi leverer i hele landet, men kun på brofaste ø'er. Lecablokke anvendes til opbygning af fundamenter og vægge, og de fås i mange forskellige bredder og højder.

Lav vægt og høj styrke kendertegner vores Lecablokke

Lecablokke har en lav vægt og en høj styrke. Dertil kommer de gode isolerende egenskaber, men Lecablokke er også et professionelt gør det selv-produkt, som er nemt at arbejde med, når du selv vil bygge eller bygge til. Det er med andre ord nemt at arbejde med, men det er samtidig et effektivt byggemateriale.

Leca Termblokke benyttes til den øverste del af soklen, da de har en langt bedre isoleringsevne end traditionelle blokke. De fås naturligvis i forskellige størrelser

Leca Rilleblokke benyttes til at bygge en kældervæg op, og derfor er der plads til armeringsstål. Der er med andre ord tale om blokke med stor styrke, men de har samtidig de samme isolerende egenskaber som Lecablokke. Disse blokke fås også i mange forskellige størrelser.

Bestil Lecablokke i dag eller få flere oplysninger

Det er nemt og hurtigt at købe Lecablokke her i vores webshop, og du kan ringe til os hos Skagen Cementstøberi, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis der er tekniske problemer med din bestilling. Du kan ringe til os på telefon 98 44 17 55, men du kan også bare sende en e-mail til skagenbeton@skagenbeton.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis

Afdelinger
Nyhedsbrev